ACT - Constructii
Oferim soluții diverse de execuție în cadrul mai multor departamente

În domeniul telecomunicațiilor executăm diverse lucrări: acoperire indoor, site-uri mobile, piloni, terase, rețele de metrou. 


 

Alte departamente pentru care oferim servicii: închiriere și autorizări locații, lucrări electrice, construcții civile și industriale, confecții metalice, alpinism utilitar, vopsire în câmp electrostatic, transport.


 

ACT-Antrepriza de Construcții și Telecomunicații SRL este o companie privată cu capital integral românesc. A luat ființă în noiembrie 1999, având ca misiune oferirea de servicii de înaltă calificare pentru execuția lucrărilor de construcții-montaj și întreținere a site-urilor de telefonie mobilă. În anul 2000 societatea închiriază - pentru producţie şi depozitare - un spaţiu de 780 mp în incinta S.C. TUBAL SA. S-au facut investiții pentru amenajarea și utilarea atelierului, al cărui obiect de activitate îl constituie producția de confecții metalice pentru telefonia mobilă. În anii care au urmat, societatea a înregistrat o dezvoltare continuă, fiind capabilă astăzi să furnizeze lucrări la cheie. În perioada 2000 – 2005 ACT a fost antreprenor MOBIFON, apoi VODAFONE, dar a executat, de asemenea, și lucrări de contrucții – montaj turnuri și terase pentru subcontractori ZAPP și COSMOROM.
În 2005 societatea se certifică ISO 9001-2001. Din 2006 ACT este antreprenor general ORANGE.

Loading...
Loading...
Loading...