ACT – Antrepriza de Constructii si Telecomuncatii
Oferim soluții diverse de proiectare în domeniul telecomunicațiilor

ACT-Antrepriza de Construcții și Telecomunicații SRL este o companie privată cu capital integral românesc. A luat ființă în noiembrie 1999, având ca misiune oferirea de servicii de înaltă calificare pentru execuția lucrărilor de construcții-montaj și întreținere a site-urilor de telefonie mobilă. În anul 2000 societatea închiriază - pentru producţie şi depozitare - un spaţiu de 780 mp în incinta S.C. TUBAL SA. S-au făcut investiții pentru amenajarea și utilarea atelierului, al cărui obiect de activitate îl constituie producția de confecții metalice pentru telefonia mobilă. În anii care au urmat, societatea a înregistrat o dezvoltare continuă, fiind capabilă astăzi să furnizeze lucrări la cheie.

 

În perioada 2000 – 2005 ACT a fost antreprenor MOBIFON, apoi VODAFONE, dar a executat, de asemenea, și lucrări de contrucții – montaj turnuri și terase pentru subcontractori ZAPP și COSMOROM. În 2005 societatea se certifică ISO 9001-2001, iar din anul 2006 ACT este antreprenor general ORANGE.

 

Serviciile pe care compania le oferă sunt diverse. Atât pe partea de proiectare, cât și pe cea de construcție/execuție: închiriere și autorizare, proiectare, lucrări de alimentare cu energie electrică, producție, construcții civile și industriale, lucrări pentru instalări de echipamente, întreținere site-uri, instalare și comisionare antene.

Loading...
Loading...
Loading...